Mijn Honden

Yuna (Chef’s Special Cherry Bomb)

Pedigree: K9Data.com
Ras / Variëteit: Golden Retriever
Geslacht: Teef
Geboortedatum: 29-11-2022
Kleur: GOUDKLEURIG
  • DNA GR PRA1: Vrij
  • DNA GR PRA2: vrij
  • DNA PRCD PRA: Vrij
  • DNA Ichthyose 1 + 2: Vrij
  • Heupen: HD-A
  • ED: Vrij
  • ECVO 2023: Alles Vrij

07-05-2023
Jubileum clubshow de Baronie
Resultaat 1e plaats – Beste Jongste Puppy

14-05-2023
Golden Retriever Club Speciality
Resultaat  Puppy klasse 4e plaats

29-05-2023
48e Pinkstershow
Resultaat  Puppy klasse  2e plaats

21-10-2023
32e Internationale Dog Show
Resultaat  Jeugd klasse  Zeer goed

09-12-2023
Kerstshow
Resultaat  Jeugd klasse  3e plaats  Zeer goed

16-03-2024
Schaal der Kempen ( België)
Resultaat Tussen klasse 2e plaats uitmuntend 

Informatie:

Yuna is in het bezit van officiële HD- en ED-uitslagen en is zij volledig vrij en ook geen drager van diverse erfelijke oogafwijkingen. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd met een officieel ECVO-onderzoek. Zie hiervoor het tabblad gezondheid.

Tevens is Yuna per DNA getest op 12 erfelijke afwijkingen en hiervoor volledig vrij bevonden waaronder Ichthyose 1 en 2 , GR_PRA1 en GR_PRA2, prcd-PRA, etc. De pup die u van mij krijgt zal dan ook nooit lijder zijn van één van deze genoemde erfelijke DNA-afwijkingen.

Karakter:

Yuna is geboren op 29 november 2022 in een nestje van 9 pups Bij Menno en Denise van de kennel Chef’s Special. Als ik haar moet omschrijven kan ik niet anders zeggen dat zij altijd vrolijk is, letterlijk het zonnetje in huis. Yuna heeft een nieuwsgierig en open karakter naar mensen en andere dieren, en is heel relaxed in de omgang. Als pup had ze al dat nieuwsgierig karakter en won deze karaktereigenschap het van veel zaken, ze mag graag op onderzoek en verkenning uitgaan.

De puppy en juniorentraining vond ze maar saai, ze ging liever ronddartelen en spelen met andere honden om thuis te laten zien wat ze geleerd had op school, ze is altijd een snelle leerling geweest die van uitdaging houdt.

Ze heeft een will to please en wil graag dingen doen voor je. In huis is Yuna een hele relaxte hond, die graag in je nabijheid ligt en van tijd tot tijd komt voor een knuffel, en op je schoot kruipt. Daar tegenover staat dat ze zichzelf ook prima vermaken met haar speelgoed en knuffels en deze laatste komt ze dan ook geregeld met trots showen. Ze heeft een ontzettend lief fijn zacht karakter wat haar maakt tot een hele fijne huishond.

Buitenshuis vindt Yuna alles een feestje, gek op mensen en andere honden, zelfs een blazende kat die haar niet zit zitten benadert ze met dezelfde uitbundigheid. Ik ben dan ook ontzettend trots erop dat ik haar baasje mag wezen, ik had mij dan ook geen betere Golden kunnen wensen, ik hoop haar nog lang in mijn leven te mogen hebben en dat ook zij haar fijne karakter zal doorgeven aan haar nakomelingen zoals zij ze ook heeft gekregen o.a van haar moeder en oma.